Mark Levinson No.585 exclusief bij Beter Beeld & Geluid

Mark Levinson 585

Beter Beeld & geluid is de eerste winkel die de Mark Levinson No.585 geïntegreerde versterker heeft aangekocht als demomodel. Tijdens de zomer zal de Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid het product doorlopend presenteren.

Mark Levinson 585Eerder deze maand kwamen we al met het nieuws dat Mark levinson een opvolger voor haar No.383 versterker heeft uitgebracht. Meer details hierover leest u hier. De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & geluid is de eerste plek in Nederland waar de Mark Levinson No.585 staat opgesteld. Volgens de winkel is dit één van de beste geïntegreerde versterkers aller tijden.

Inruilactie

De verkoopprijs bedraagt 14.490 euro, maar een beperkte periode is er tot twintig procent korting mogelijk wanneer u een werkende voorversterker, eindversterker of geïntegreerde versterker inruilt. Wanneer de oorspronkelijke verkoopwaarde van het ingeruilde apparaat vijfduizend euro of minder is, maakt u aanspraak op tien procent korting op de No.585. Is de oorspronkelijke verkoopprijs hoger dan vijfduizend euro, dan is er een korting mogelijk van twintig procent. Bezitters van een Mark Levinson No.383 kunnen na inruil upgraden tegen een verkoopprijs van 9.990 euro.

Gerelateerde berichten

daudio dipool speaker

High End Munchen 2015 Nieuws – daudio dipole

We waren blij verrast toen we daudio op de High End Munchen troffen. In een mooie kamer zelfs! De Hollandse Heren hebben een prima afgewerkte dipool luidspreker staan op basis van een AMT tweeter van Mundorf. De woofer ligt onderin en kan behoorlijk wat laag produceren hebben we gemerkt. Al met al een prachtig spelende […]

Geef een reactie