JBL brengt Xtreme bluetooth-speaker uit

Wie voor de vakantie een draagbare bluetooth-speaker wilt scoren, kan de nieuwe Xtreme-producten van JBL overwegen. Deze luidsprekers zijn geschikt voor outdoor-gebruik, want de behuizing is spatwaterdicht.

JBL XtremeJBL heeft ervoor gekozen om de Xtreme te voorzien van een accu met een capaciteit van maar liefst 10.000 mAh. Hierdoor heeft deze bluetooth-luidspreker een speeltijd van maximaal vijftien uur. In totaal lukt het om tegelijkertijd drie smartphones met de luidspreker te verbinden.

Functies

Opvallend is dat de makers het apparaat hebben uitgerust met een dubbele usb-poort. Hiermee kunt u onderweg mobiele apparaten opladen, zoals een tablet of smartphone. Andere functie zijn een speakerphone voor inkomende oproepen en het draadloos koppelen van meerdere luidsprekers via de techniek JBL Connect.

De JBL Xtreme is vanaf 25 juni verkrijgbaar voor een prijskaartje van 299 euro. Geïnteresseerden hebben keuze uit de kleuren zwarte, blauw en rood.

Gerelateerde berichten

Pioneer Micro

Pioneer belooft beter en meer

NIEUWS – Pioneer komt met 2 nieuwe microsystemen die een nog betere weergave combineren met de nieuwste verbindingsmogelijkheden. Dit alles in een verfijnde verpakking, waar een microsysteem immers het bestaansrecht aan ontleent. Beide systemen bestaan uit één centrale (hoofd)unit en twee 2-weg basreflexluidsprekers.

Samsung en Spotify

Samsung en Spotify gaan op tour!

De Koreaanse multinational Samsung en streamingdienst Spotify zijn een strategische samenwerking aangegaan. In totaal bezoeken de merken twaalf Nederlandse steden met een speciale tourbus waarbij er op zes locaties een mini-concert plaatsvindt. Doel van deze actie is om Samsungs Wireless Audio Multiroom-producten aan de man te brengen.

Geef een reactie