Crystal Audio organiseert audio- en video-demonstratiedagen

Yamaha-R-N301

In het weekend van 6 en 7 juni kunnen bezoekers bij Crystal Audio terecht om audio- en videodemonstraties bij te wonen. Er is onder meer aandacht voor film, draaitafels, Spotify en streaming audio.

Densen Dino DACCrystal Audio heeft aankomend weekend vier luister- en kijkruimtes ingericht. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 18.00 bij de Haarlemse winkel terecht om allerlei mooie producten te bewonderen.

Line-up

In de home-cinema ruimte zijn er doorlopend demonstraties met de bioscoopprojector van JVC. Het geluid in deze ruimte wordt verzorgd door speakers van Amphion. In de overige ruimtes staan onder meer apparatuur van Densen (nieuwe dac), Knooppunt Audio, Yamaha, Pro-ject (draaitafels), Waterfall, Kennerton en Focal in de schijnwerpers.

Het adres van Crystal Audio luidt als volgt: Sint Jorisveld 37, 2023 GD Haarlem.

Gerelateerde berichten

AudioQuest Niagara 7000

High End Munchen 2015 Nieuws – Audioquest Niagara 7000

Audioquest kennen we natuurlijk allemaal van de talloze kabels die ze produceren. Met veel succes kunnen we wel stellen. Vorig jaar heeft het Amerikaanse bedrijf ons laten weten dat ze breder willen gaan. De Nighthawk, Dragonfly en bijvoorbeeld Jitterbug zijn voorbeelden. Nu kan het bedrijf weer een interessant product tonen én laten horen: de Audioquest […]

Audiac op AZ Audio show

Volgende maand is het al zover! De AZ Audio show waar wij vorig jaar met veel plezier hebben rondgelopen. Helaas geen showverslag, maar dat komt dit jaar helemaal goed. Zeker omdat er elk jaar weer meer en meer merken komen. Audiac is dit jaar ook weer van de partij. Met veel nieuws!

Geef een reactie

Ga verder met deze blogpost:

Review DALI Oberon 1 monitor

Review DALI Oberon 1 monitor