web analytics

Beter Beeld & Geluid in zee met Lindemann

Lindemann Musicbook 15

De high-end audiowinkel Beter Beeld & Geluid is sinds kort dealer van Lindemann-apparatuur. In 2013 bracht het Duitse merk de Musicbook-serie op de markt en deze producten zijn nu bij de hifizaak verkrijgbaar.

Lindemann musicbook 10Lindemann maakt al ruim twintig jaar high-end producten en is dus geen onbekende naam in de hifi-wereld. Met de Musicbook-serie is het volgens de winkel gelukt om een hoogstaande audiokwaliteit in een compacte behuizing te gieten.

Musicbook-serie

Beter Beeld & Geluid gaat de volledige Musicbook-serie verkopen. Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Musicbook:10: usb-dac
  • Musicbook:20: netwerkspeler (ook leverbaar met cd-loopwerk als musicbook:15 en 25)
  • Musicbook:50: eindversterker met 80 watt vermogen per kanaal
  • Musicbook:55: eindversterker met 240 watt per kanaal

De Musicbook-producten zijn bedienbaar middels een mobiele app, al levert de fabrikant ook een eigen afstandsbediening mee. Fijn is dat de apparaten de verwerking van dxd- en dsd-bestanden ondersteunen.

Gerelateerde berichten

Mega-platen-beurs

Mega Platen & CD-beurs op 21 en 22 november

In een wereld waar streaming muziek steeds meer aan populariteit wint, blijven fysieke muziekdragers nog altijd veel volk trekken. Niet voor niets heeft organisator Recordplanet een deel van Jaarbeurs Utrecht afgehuurd om voor de 44ste keer de Mega Platen & CD-beurs te organiseren. Het evenement vindt op 21 en 22 november plaats.

Geef een reactie