Beter Beeld & Geluid in zee met Lindemann

Lindemann Musicbook 15

De high-end audiowinkel Beter Beeld & Geluid is sinds kort dealer van Lindemann-apparatuur. In 2013 bracht het Duitse merk de Musicbook-serie op de markt en deze producten zijn nu bij de hifizaak verkrijgbaar.

Lindemann musicbook 10Lindemann maakt al ruim twintig jaar high-end producten en is dus geen onbekende naam in de hifi-wereld. Met de Musicbook-serie is het volgens de winkel gelukt om een hoogstaande audiokwaliteit in een compacte behuizing te gieten.

Musicbook-serie

Beter Beeld & Geluid gaat de volledige Musicbook-serie verkopen. Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

  • Musicbook:10: usb-dac
  • Musicbook:20: netwerkspeler (ook leverbaar met cd-loopwerk als musicbook:15 en 25)
  • Musicbook:50: eindversterker met 80 watt vermogen per kanaal
  • Musicbook:55: eindversterker met 240 watt per kanaal

De Musicbook-producten zijn bedienbaar middels een mobiele app, al levert de fabrikant ook een eigen afstandsbediening mee. Fijn is dat de apparaten de verwerking van dxd- en dsd-bestanden ondersteunen.

Gerelateerde berichten

Linn lanceert nieuwe Klimax

NIEUWS – Linn gaat zeer binnenkort de nieuwe streaming client lanceren: de Linn Klimax DS. We kennen dit apparaat natuurlijk al – hij is vier jaar oud – maar volgens Linn kan de opvolger van deze trendsetter op streaminggebied wederom de standaard zetten voor high-end streaming.

Jubileumshow bij Stassen Hifi

Stassen Hifi bestaat 60 jaar en dat viert de winkel met een uitgebreide jubileumshow. Op 29 november maken bezoekers kennis met nieuwe producten in een feestelijke sfeer. Onder meer producten van Bluesound, Classe, Klipsch, Bowers & Wilkins, NAD, Focal, Marantz en Denon staan speelklaar.

Geef een reactie