web analytics

Belgische rockband dEUS op tour

Wie de Belgen van dEUS eens aan het werk wil zien, kan hiervoor in het najaar bij verschillende Nederlandse podia en theaterzalen terecht. De alternatieve rockband rond voorman Tom Barman doen zes steden aan in verschillende provincies.

Onder de naam Soft Electric zal dEUS tijdens deze tour vooral een ingetogenere kant van zichzelf laten horen. Hierbij passen voornamelijk nummers de revue die niet of nauwelijks live zijn gespeeld.  De Belgische formatie is geen onbekende in het circuit, want de groep bestaat al sinds 1989.

Data

De Soft Electric-tour brengt dEUS naar de volgende zalen:

  • 29 november: De Oosterpoort Groningen
  • 30 november: Stadsschouwburg Nijmegen
  • 1 december: Rotterdamse Schouwburg
  • 3 december: Carré Amsterdam
  • 4 december: Sint-Lambertus Kerk Maastricht
  • 13 december: Muziekgebouw Eindhoven

De kaartverkoop voor deze najaarstour start op 26 juni om 10.00 uur. Prijzen zijn afhankelijk van het theater, maar starten rond de dertig euro. Wie niet zolang kan wachten kan de band op 19 juli aan het werk zien tijdens het festival Welcome To The Village in Leeuwarden.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Audio Block V-120 geïntegreerde stereoversterker

Audioblock introduceert de V-120, een geïntegreerde stereoversterker. Hiermee wordt het gat gevuld tussen de 2 x 50 watt V-100 en de krachtige voor- en eindversterker combi, de P-100/A-100. Zoals in alle Audio Block-versterkers wordt ook nu weer een ruim gedimensioneerde ringkern transformator voor de voeding toegepast. 

Geef een reactie