Aspera Audio verzorgt distributie Artesania Audio racks

Artesania Audio

Wie een mooie oplossing zoekt om hificomponenten te huisvesten, kan de speciale racks van Artesania Audio overwegen. Aspera Audio verzorgt sinds kort de distributie in de Benelux.

Artesania Audio Artesania Audio-racks zijn erg geliefd onder grote merken voor het gebruik op beurzen. Tijdens de High End Show in München werden deze houders gebruikt op maar liefst veertien stands.

Drie series

Het assortiment bestaat uit drie reeksen, namelijk Improved, Prestige en Exoteryc. Laatstgenoemde is de toplijn van het Spaanse merk en wordt volledig met de hand vervaardigd. Volgens de makers dragen de racks bij aan een verbetering van de klank. Alle producten zijn geschikt voor maatwerk en zijn leverbaar in de kleuren grafiet, zilver en zwart. Tijdens de X-fi show in Veldhoven vinden er demonstraties van diverse Artesania Audio-producten plaats. In het najaar staan er lokale dealershows op de planning.

https://www.alpha-audio.nl/2015/06/aspera-audio-verzorgt-distributie-artesania-audio-racks/

Gerelateerde berichten

A. Bullys – Higher t.t. Eiffel

Het is inmiddels meer dan vijf jaar geleden dat we echt iets gehoord hebben van de Audio Bullys, dat vooral bekend is van de hit: We don’t Care. Een pompend, brutaal en zeer dansbaar nummer dat de lang in de hitlijsten heeft gestaan. Higher than the Eiffel volgt de al iets minder succesvolle, tweede cd […]

Geef een reactie