Aspera Audio verzorgt distributie Artesania Audio racks

Artesania Audio

Wie een mooie oplossing zoekt om hificomponenten te huisvesten, kan de speciale racks van Artesania Audio overwegen. Aspera Audio verzorgt sinds kort de distributie in de Benelux.

Artesania Audio Artesania Audio-racks zijn erg geliefd onder grote merken voor het gebruik op beurzen. Tijdens de High End Show in München werden deze houders gebruikt op maar liefst veertien stands.

Drie series

Het assortiment bestaat uit drie reeksen, namelijk Improved, Prestige en Exoteryc. Laatstgenoemde is de toplijn van het Spaanse merk en wordt volledig met de hand vervaardigd. Volgens de makers dragen de racks bij aan een verbetering van de klank. Alle producten zijn geschikt voor maatwerk en zijn leverbaar in de kleuren grafiet, zilver en zwart. Tijdens de X-fi show in Veldhoven vinden er demonstraties van diverse Artesania Audio-producten plaats. In het najaar staan er lokale dealershows op de planning.

Gerelateerde berichten

NAIM – High End Munchen 2017

NAIM toont zijn complete Uniti line-up op de High End. Natuurlijk hebben we daar al eerder kennis mee gemaakt, maar nu kunnen ze ook vertellen dat het leverbaar gaat worden. Wat natuurlijk wel prettig is. Wij lopen alles even langs voor u én brengen nog twee extra nieuwtjes!

Geef een reactie