web analytics

Webinterface Netflix krijgt metamorfose

Netflix

De webinterface van online filmdienst Netflix gaat op de schop. Een aantal abonnees heeft op dit moment al toegang tot de vernieuwde gebruikersomgeving.

NetflixHelaas hebben we met het account van Alpha Audio nog geen toegang tot de vernieuwde webinterface. Op screenshots op het web is te zien dat het carrousel met grote afbeeldingen wordt vervangen voor een menu met meer filminformatie. Het navigeren door films zou op die manier een stuk makkelijker zijn, terwijl er ook nuttige informatie zichtbaar is. Zodra u een film aanklikt, verschijnt er onderin direct een keuzemenu waarin gebruikers nog meer gegevens kunnen opvragen. Wanneer Netflix de definitieve versie van zijn vernieuwde gebruikersinterface uitbrengt, is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

4K-dienst Amazon op Samsung-tv’s

Vorige maand werd al bekend dat Amazon films in 4K-kwaliteit gaat streamen. De Amerikanen hebben een deal gesloten met Samsung. Ultra HD-televisies van de Koreaanse fabrikant krijgen middels een app toegang tot de 4K-dienst van Amazon.

Geef een reactie