web analytics

Voorproefje: Densen Dino DAC verschijnt in augustus

Densen Dino DAC

We kregen van het Deense merk Densen een mailtje met het bericht dat ze afgelopen dinsdag met verschillende trucks naar München zijn gereden voor de High End show. Terloops liet het bedrijf ook weten dat de nieuwe Dino DAC in augustus verschijnt. 

Densen Dino DACDetails over de Densen Dino DAC zijn nog niet bekend. Wel ontvingen we een foto als ‘teaser’. Hierop zien we een display met rode letters waarop een samplerate van 384KHz staat weergegeven. We vermoeden dat deze apparaat een audioresolutie van 24bits/384KHz kan doorsturen naar het analoge domein van de versterker.

Usb-aansluiting

Verder zien we op het display dat de usb-ingang als bron staat gemarkeerd, dus u kunt er sowieso een pc op aansluiten. Of er ook andere aansluitingen aanwezig zijn, kunnen we helaas niet zien. Volgens onbevestigde bronnen op internet is er een wifi-adapter in de behuizing verwerkt. De prijs zou ongeveer 15.000 dollar bedragen. Zodra we meer informatie weten, laten we dat uiteraard aan u weten!

Gerelateerde berichten

Yamaha NS5000

IFA 2017 – Yamaha NS5000

Yamaha toont op de IFA 2017 heel wat nieuws. Onder meer een nieuwe 300-serie streamer, nieuwe receivers, een interessante Atmos-opstelling én… de nieuwe NS5000 speakerset. Een ‘setje’ van 15.000 euro per paar. Niet misselijk. Maar het is wel een geavanceerd stukje technologie. 

Geef een reactie