web analytics

Tune Inn organiseert Nordost en GamuT audioshow

Tune Inn

De Alkmaarse winkel Tune Inn heeft op 5, 6 en 7 juni een interessante audioshow op de planning staan. Centraal staan hierbij de Di150 versterker en Phi 5 MKII luidsprekers van GamuT. De geluidsset is aangesloten met bekabeling van Nordost.

GramuT Di150De Phi 5 MKII is een vloerstaander met een geperste gelamineerde behuizing. Onder de motorkap zijn er diverse verbeteringen aangebracht vergeleken met zijn voorganger. Zo zijn er een nieuwe woofer en midrange-driver geïntegreerd. De GramuT Di150 geïntegreerde versterker zal tijdens de demonstratie de speakers aansturen.

Inschrijven

De shows vinden op de volgende data en tijdstippen plaats:

  • vrijdag 5 juni: 19.30 – 21.00 uur
  • Zaterdag 6 juni: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 13.00 – 16.00 uur

Via deze website kunt u zich inschrijven voor een show. Tune Inn is gelegen aan de Laat 29a te Alkmaar.

Gerelateerde berichten

Samsung en Spotify

Samsung en Spotify gaan op tour!

De Koreaanse multinational Samsung en streamingdienst Spotify zijn een strategische samenwerking aangegaan. In totaal bezoeken de merken twaalf Nederlandse steden met een speciale tourbus waarbij er op zes locaties een mini-concert plaatsvindt. Doel van deze actie is om Samsungs Wireless Audio Multiroom-producten aan de man te brengen.

Geef een reactie