web analytics

Tivoli Audio start voorlichtingstour over DAB+

Tivoli Audio

Portable audio-fabrikant Tivoli Audio is van mening dat DAB+ radio nog een relatief onbekend begrip is in Nederland. Om die reden doet het Amerikaanse merk een voorlichtingstour langs minimaal acht Nederlandse steden.

Tivoli Audio brengt veel producten uit met ondersteuning voor DAB+. Deze apparaten worden tijdens demonstraties gepresenteerd, waarbij een expert tekst en uitleg geeft over de DAB+ radiostandaard. Kortgezegd biedt DAB+ meer radiozenders, extra informatie en een vaste frequentie in heel Nederland. Overigens is de dekking binnenhuis niet overal even goed, maar aan het DAB+ netwerk wordt gelukkig nog volop gewerkt.

Data

Op dit moment zijn er acht locaties bekend waar Tivoli Audio voorlichting zal geven over DAB+. De komende weken worden er meer adressen toegevoegd. Meer informatie daarover leest u hier.

  • Zaterdag 9 mei in Rijswijk: De Vries Elektro
  • Woensdag 20 mei in Enschede: Hemmers Beeld & Geluid
  • Zondag 14 juni in Meppel: Electroworld Hagendoorn
  • Vrijdag 19 juni in Hoorn: Botman (o.v.)
  • Zaterdag 20 juni in Den Haag: Stadhouder Elektronica
  • Zaterdag 25 juli in Bergen op Zoom: Home Perfection (o.v.)
  • Zondag 6 september in Meerssen: Audiowinkel Helder
  • Zaterdag 26 september in Utrecht: Audiozaal

Gerelateerde berichten

BeoPlay A9 op driepoot

BeoPlay A9; design op een driepoot of aan de muur

Bij een kennismaking met componenten van Bang & Olufsen vraag je je altijd af waar je mee van doen hebt. De kracht van het merk zit ‘m in het feit dat de audioproducten niet direct geassocieerd worden met de functionele eigenschappen. De vormgeving is al dusdanig indrukwekkend te noemen dat de rest eigenlijk bonus is. […]

Dutch Audio Masters op X-Fi show

NIEUWS – We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: in Nederland wordt prachtige hifi gemaakt. We hebben écht een paar merken in ons kikkerlandje dat internationaal al hoge ogen gooit, maar in Nederland structureel wordt genegeerd… niet allemaal, maar toch. Op X-Fi gaan de Dutch Audio Masters even goed demo’en… reden genoeg om als liefhebber […]

Geef een reactie