Teufel lanceert met LT 5 Complete home cinema-totaaloplossing

Teufel LT 5 Complete

De LT 5 Complete bestaat uit diverse producten die samen een home cinema-totaaloplossing bieden. Teufel verkoopt de zuilenspeakers uit de LT 5 serie samen met de US 8112/1 SW subwoofer, DecoderStation 7 en Amp Station.

Teufel LT 5 CompleteDe DecoderStation 7 fungeert als voorversterker. Hierop zijn vier HDMI-poorten en drie extra digitale ingangen aanwezig om randapparatuur te koppelen. Deze voorversterker is in staat om de filmcodecs Dolby TrueHD en DTS HD Master Audio te verwerken.

Amp Station

Met het apparaat Amp Station heeft Teufel een nieuwe eindversterker op de markt gebracht. Het is mogelijk om vijf luidsprekers aan te sturen. Via een uitbreidingsset behoort ook een 7.1-speakeropstelling tot de mogelijkheden. Binnenin is een Klasse D-versterker van Texas Instruments verwerkt. De LT 5 Complete-set wordt gecomplementeerd door de drieweg LT 5-speakers en de US 8112/1 SW subwoofer van 300 watt. Teufel levert een luidsprekerkabel mee van dertig meter.

Teufel verkoopt de LT 5 Complete via haar webshop voor 3.499 euro. Hiermee besparen kopers bijna zevenhonderd euro dan wanneer de componenten los gekocht worden.

 

Gerelateerde berichten

headphone-heaven-2016

Prijswinnaars Headphone Heaven bekend

Tijdens de Headphone Heaven Show hebben we onder alle geregistreerde gebruikers prijzen verdeeld. Maar liefst vijf bezoekers hebben een prijs kunnen winnen. En geen verkeerde. Denk aan een AKG noise cancelling hoofdtelefoon. Een HD599 van Sennheiser, Twee Meze hoofdtelefoons en een high-end grilpan. Kortom: tijd om de gelukkigen bekend te maken!

Marantz Consolette

Marantz presenteert de Consolette speakerdock

Speakerdocks; ze zijn niet meer weg te denken in audioland. Ideaal voor wie op zoek is naar een compacte oplossing in combinatie met maximaal gebruiks- en bedieningsgemak. Marantz gaat nog een stapje verder en dicht de nieuwe Consolette speakerdock zelfs de audiofiele kwaliteiten toe van de allereerste Saul B. Marantz voorversterker; de “Audio Consolette”. Nieuw […]

Geef een reactie