web analytics

Synology brengt DiskStation Manager 5.2 uit

Goed nieuws voor eigenaren van een Synology-nas. Het Taiwanese merk heeft zojuist namelijk versie 5.2 van zijn besturingssysteem DiskStation Manager vrijgegeven.

DiskStation Manager 5.2Veel nieuwe items hoeft u in versie 5.2 van DiskStation Manager 5.2 niet te verwachten. Onder meer Cloud Station en Cloud Sync zijn onder handen genomen. Deze onderdelen gebruikt u om bestanden te synchroniseren. Verder gebruikt u Web Clipper om interessante webartikelen in Note Station te bewaren. Handig voor het opslaan van nuttige Alpha Audio-teksten! Tot slot heeft Synology ook wat verse veiligheidsmaatregelen toegevoegd.

Versie 5.2 is alleen beschikbaar voor nas’en die eindigen op een tien of hoger. Op deze webpagina vindt u een live-demo.

Gerelateerde berichten

Russell K

Nieuw speakermerk: Russell K

Distributeur Hear Everything Audio Import is in zee gegaan met het gloednieuwe speakermerk Russell K. De geestelijk vader van dit bedrijf is Russel Kauffman. Geen onbekende in de hifi-wereld, want de Brit werkte voorheen als technicus onder meer voor bekende merken als Wharfedale, Monitor Audio, Bowers & Wilkins en Morel.

Geef een reactie