Spotify voegt nieuwsitems, muziekvideo’s en podcasts toe

spotify

Tot dusver was Spotify alleen geïnteresseerd in het aanbieden van audio, maar daar komt snel verandering in. Het Zweedse bedrijf gaat namelijk ook podcasts, muziekvideo’s en nieuwsitems aanbieden.

SpotifySpotify heeft deals gesloten met diverse contentleveranciers, zoals onder meer BBC, Comedy Central, MTV, TED en ESP. Het nieuwe aanbod is te zien in het Now-scherm van de mobiele app. Overigens zijn de nieuwe onderdelen nog niet in de Nederlandse versie beschikbaar. Allereerst zijn de functies uitgerold in Duitsland, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt.

Persoonlijk radiostation

Verder gebruikt Spotify vanag heden een geavanceerdere methode om persoonlijke voorkeuren voor te schotelen. Hiervoor kijkt de dienst onder meer naar het tijdstip van de dag. Een leuke toevoeging is dat er een hardloopmodus in Spotify is ingebouwd. De app analyseert het hardlooptempo en zoekt daar vervolgens automatisch bijpassende muziek bij. Deze hardloopmodus is overigens rechtstreeks bruikbaar vanuit de sport-app Runkeeper.

Gerelateerde berichten

Geschiedenis filmen in 3D

Een 3D-TV is leuk, maar het aanbod is erg gering. Om maar te zwijgen over zelf geschoten filmpjes. Dat kon tot voor kort namelijk helemaal niet, tenzij u contacten had met Hollywood of een erg riante bankrekening hebt. Panasonic brengt daar verandering in met de eerste 3D Camcorder.

Geef een reactie