web analytics

Sonos geeft bundelkorting op PLAY:1

Sonos PLAY:1

Normaliter kost de Sonos PLAY:1 199 euro per stuk. Wie van plan is om meerdere kamers te voorzien van muziek, kan overwegen om er twee aan te schaffen. Het audiomerk verkoopt namelijk tijdelijk twee PLAY:1 speakers voor 349 euro.

Sonos PLAY:1De actie is geldig zolang de voorraad strekt. De officiële productnaam voor het pakket luidt Sonos 2 Room Starter Pack. Het is mogelijk om twee PLAY:1 speakers met elkaar te synchroniseren, zodat er een stereobeeld ontstaat.

Eigenschappen

De PLAY:1 is de kleinste speaker in het assortiment van Sonos. Geïnteresseerden hebben keuze uit twee kleurstellingen, namelijk zwart en wit. Vanuit de bijbehorende app streamen gebruikers gemakkelijk muziek vanaf internetdiensten als Spotify, Tidal en Deezer. Daarnaast lukt het ook om eigen muziek over het multiroomnetwerk te streamen. Onder de motorkap zijn twee klasse D-versterkers aanwezig om de drivers aan te sturen.

Gerelateerde berichten

Roku Streaming Stick (4)

Roku brengt nieuwe HDMI-stick uit

Roku is een bekende leverancier van HDMI-dongels. Door de nieuwe Streaming Stick met een televisie te verbinden, lukt het om content via het web aan te spreken. Handig wanneer u muziek via online clouddiensen wilt beluisteren!

Geef een reactie