Sennheiser introduceert HD 630VB hoofdtelefoon

Sennheiser HD 630VB

Tijdens de High End show in München heeft Sennheiser de HD 630VB gepresenteerd. Deze hoofdtelefoon heeft een gesloten ontwerp, waardoor het omgevingsgeluid zoveel mogelijk wordt gedempt.

Sennheiser HD 630VBMet de HD 630V richt Sennheiser zich op mensen die graag onderweg naar muziek luisteren vanaf een mobiel apparaat. Het is mogelijk om de hoofdtelefoon op te vouwen en daarnaast heeft de Duitse fabrikant gekozen voor lichtgewicht materialen. De oorschelpen, hoofdband en draaischijf bestaan uit aluminium. Het totale gewicht bedraagt zo’n 400 gram zonder kabel.

Bediening

De HD 630VB is volgens de ontwerpers prima geschikt om hoge resolutie audiobestanden te verwerken dankzij het frequentiebereik van 10 tot 42.000 hertz. In de kabel is een afstandsbediening geïntegreerd waarmee gebruikers eenvoudig het volume kunnen regelen en nummers kunnen skippen. Verder is er een microfoon ingebouwd, zodat u eventueel ook telefoongesprekken aanneemt. De oorschelp bevat verder een speciale draaischijf om het basniveau te regelen.

De adviesprijs van de Sennheiser HD 630VB hoofdtelefoon bedraagt 499 euro.

Gerelateerde berichten

Volvo Bowers

Bowers & Wilkins levert audio voor Volvo

Bowers & Wilkins en Volvo Car Group zijn voor het audiosysteem van de nieuwe Volvo XC90 een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Niet alleen zit er nu al een mooi systeem in de XC90… het is de eerste auto waarbij u een tweeter on top zult zien. 

Geef een reactie