web analytics

Pioneer SE-Master 1 hoofdtelefoon verschijnt in gelimiteerde oplage

Pioneer SE-Master 1

De peperdure SE-Master 1 hoofdtelefoon van Pioneer verschijnt in een gelimiteerde oplage van minder dan duizend stuks. Het product is vanaf juni verkrijgbaar.

Pioneer SE-Master 1De handgemaakte SE-Master 1 wordt volledig geproduceerd in Japan. De ontwerpers zijn vijf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit product.

Materiaal

Het design bestaat uit een aluminium membraan en bekleding van keramiek wat zou zorgen voor extra stijfheid. Om vervorming tegen te gaan hebben de ontwerpers verder gekozen voor geribbelde randen. De oorschelpen bestaan uit traagschuim. Gebruikers kunnen via een trekstang de maat van deze hoofdtelefoon naar eigen wens aanpassen. Aan de binnenzijde zijn twee drivers geïntegreerd met een diameter van vijf centimeter. Iedere hoofdtelefoon wordt voorzien van een eigen serienummer. De Pioneer SE-Master 1 gaat ongeveer 2.400 euro kosten. Een hoofdtelefoonkabel is als aparte accessoire te koop. 

Gerelateerde berichten

Melody Line

Benefietconcert en crowdfundingproject voor afgebrand muziekcentrum

Zaterdagavond 30 mei is het Amsterdamse muziekcentrum Melody Line volledig in de as gelegd. In het gebouw huurden diverse bands en dansscholen een studio of zaaltje. De verwachting is dat alle instrumenten, computers en overige spullen volledig zijn verwoest. Om de gedupeerden een hart onder de riem te steken organiseert poptempel Paradiso een benefietavond. Verder […]

AudioPart distributeur Van Medevoort

NIEUWS – Van Medevoort heeft AudioPart aangesteld als officiële distributeur voor Van Medevoort binnen Nederland en België. Kenners zullen nog weten dat dit voorheen een taak van Clofis was. Helaas is dat eind vorig jaar gestopt. Vanaf 15 april gaat AudioPart aan de slag met Van Medevoort. 

Geef een reactie