web analytics

Pioneer SE-Master 1 hoofdtelefoon verschijnt in gelimiteerde oplage

Pioneer SE-Master 1

De peperdure SE-Master 1 hoofdtelefoon van Pioneer verschijnt in een gelimiteerde oplage van minder dan duizend stuks. Het product is vanaf juni verkrijgbaar.

Pioneer SE-Master 1De handgemaakte SE-Master 1 wordt volledig geproduceerd in Japan. De ontwerpers zijn vijf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit product.

Materiaal

Het design bestaat uit een aluminium membraan en bekleding van keramiek wat zou zorgen voor extra stijfheid. Om vervorming tegen te gaan hebben de ontwerpers verder gekozen voor geribbelde randen. De oorschelpen bestaan uit traagschuim. Gebruikers kunnen via een trekstang de maat van deze hoofdtelefoon naar eigen wens aanpassen. Aan de binnenzijde zijn twee drivers geïntegreerd met een diameter van vijf centimeter. Iedere hoofdtelefoon wordt voorzien van een eigen serienummer. De Pioneer SE-Master 1 gaat ongeveer 2.400 euro kosten. Een hoofdtelefoonkabel is als aparte accessoire te koop. 

Gerelateerde berichten

SONOS PLAY:1

SONOS PLAY:1 nu verkrijgbaar

Sonos introduceert SONOS PLAY:1, een compacte en krachtige draadloze speaker die het thuis beluisteren van muziek belooft te veranderen. PLAY:1 streamt volgens Sonos al uw favoriete muziek in hoogwaardig hifi-geluid naar elke kamer in huis. SONOS PLAY:1 is vanaf vandaag te reserveren via Sonos.com en vanaf 29 oktober beschikbaar bij geselecteerde partners.

Geef een reactie