Pioneer SE-Master 1 hoofdtelefoon verschijnt in gelimiteerde oplage

Pioneer SE-Master 1

De peperdure SE-Master 1 hoofdtelefoon van Pioneer verschijnt in een gelimiteerde oplage van minder dan duizend stuks. Het product is vanaf juni verkrijgbaar.

Pioneer SE-Master 1De handgemaakte SE-Master 1 wordt volledig geproduceerd in Japan. De ontwerpers zijn vijf jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit product.

Materiaal

Het design bestaat uit een aluminium membraan en bekleding van keramiek wat zou zorgen voor extra stijfheid. Om vervorming tegen te gaan hebben de ontwerpers verder gekozen voor geribbelde randen. De oorschelpen bestaan uit traagschuim. Gebruikers kunnen via een trekstang de maat van deze hoofdtelefoon naar eigen wens aanpassen. Aan de binnenzijde zijn twee drivers geïntegreerd met een diameter van vijf centimeter. Iedere hoofdtelefoon wordt voorzien van een eigen serienummer. De Pioneer SE-Master 1 gaat ongeveer 2.400 euro kosten. Een hoofdtelefoonkabel is als aparte accessoire te koop. 

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Geef een reactie