web analytics

Op naar High End Munchen

High End Munchen

Morgen om 7:00 is het zover: dan vliegen we met drie man naar de High End Munchen! We gaan daar drie dagen lekker rondhobbelen om voor u al het nieuws te verzamelen. Natuurlijk schieten we foto’s en video’s zodat u mee kunt genieten. 

De High End in Munchen is altijd een gezellige én belangrijke show. Het laat zien wat er is en wat er allemaal gaat komen het komende jaar. We hebben al diverse uitnodigingen gehad voor productintroducties. Natuurlijk zijn we daarbij en kijken we of we foto’s mogen nemen. Is dat het geval, dan vindt u ze natuurlijk direct in de mailbox. We hebben wifi en een laptop bij ons!

Wilt u Alpha Audio direct volgen, dan kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief en updates.

Gerelateerde berichten

De d7, d9 & d11 demand series van Definitive Technology

Definitive Technology brengt speakers naar Europa

Definitive Technology kondigt aan ‘beproefd geluid en unieke speakertechnologie naar Europa’ te brengen. Het Amerikaanse topmerk op het vlak van hoogwaardige luidsprekers richt zijn pijlen op een bredere markt met vijf toonaangevende speakerassortimenten.

NIeuws uit AES Parijs: binaural soundbar

Onlangs werd in Parijs de 140e internationale conventie van de AES (Audio Engineering Society) geopend. De AES is de wereldwijde beroepsvereniging van geluidstechnici, wetenschappers en artiesten voor audiotechnologie. Alpha-Audio was niet in Parijs, maar er is wel interessant nieuws te melden. Op de AES was ‘immersive audio’ een veelgehoorde term, en dan vooral het vinden van […]

3 reacties

Geef een reactie