Nieuwe houten skins voor Tivoli Audio Music System Three+

Tivoli Audio Music System Three+

De Amerikaanse portable audiofabrikant Tivoli Audio voorziet zijn producten van een opvallende vormgeving. De Music System Three+ tafelradio is daar een mooi voorbeeld van, want voor deze tafelradio zijn er vanaf heden vier houten ‘cabinets’ verkrijgbaar.

Tivoli Audio Music System Three+Middels de houten cabinets is het mogelijk om de ombouw van de Music System Three+ te vervangen voor een look die aansluit bij het interieur. Geïnteresseerden hebben keuze uit de kleurstellingen Black Ash, Piano White, Cherry en Walnut. De adviesprijs bedraagt 69 euro.

Eigenschappen

De Tivoli Audio Music System Three+ is in een witte en zwarte uitvoering verkrijgbaar voor een adviesprijs van 349 euro. Dankzij ondersteuning voor bluetooth streamt u eenvoudig muziek vanaf een smartphone of tablet naar dit apparaat. Ook muziekdiensten als Spotify en deezer zijn op deze manier bereikbaar. Verder is er ook een FM- en DAB+-antenne in het apparaat gehuisvest. De batterij gaat volgens de fabrikant zo’n twintig uur mee.

Gerelateerde berichten

Wat was populair in 2013?

NIEUWS – We weten niet hoe het met u zit, maar wij houden wel van lijstjes bij Alpha Audio. Met name aan het einde van het jaar wanneer we even kunnen terugkijken op wat onze bezoekers interessant hebben gevonden. Tijd voor de top 10 reviews en artikelen van 2013!

Geef een reactie