Nieuwe HEOS App

HEOS heeft een nieuwe app en firmware gelanceerd waardoor het nu mogelijk is om de HEOS 5 en HEOS 7 als stereopaar in te stellen. Ook staat Tidal in de lijst met streamingdiensten.

Het leuke aan streaming-audiosystemen is dat het gemakkelijk is zaken aan te passen met firmware. Nou ja: gemakkelijk… Het is prima mogelijk. En een degelijke fabrikant doet dat ook.

Stereopaar

Allereerst valt op dat de HEOS 5 en HEOS 7 als stereopaar te configureren zijn. Dat is natuurlijk prachtig, want zo kun je met twee gelijke speakers een ruimte goed vullen.

Landscape en naampjes

Nog wat kleine dingen zijn te vinden in landscape-modus op de tablet. Dat kan handig zijn.

Tevens is het mogelijk om inputs van de HEOS Link een naam mee te geven. Dat kan ook wel prettig zijn, want niet iedereen houdt bij of de cd-speler in de optische of coaxiale input zit. Toch? Nu kun je gewoon de ingang een naam geven.

Tidal

Last but not least: Tidal is toegevoegd aan de dienstenlijst. Tidal is een lossless streamingdienst. Oftewel: het is zonder verlies gecomprimeerd zodat u echt cd-kwaliteit binnenhaalt. Zonder twijfel de moeite waard om te proberen!

Gerelateerde berichten

Prijzen bekend van de Logitech UE streaming producten

NIEUWS – we weten nog maar net dat de Squeezeboxen eruit vliegen of we krijgen bericht over de prijzen van de nieuwe UE-serie. Het nieuwe merk waarmee Logitech zijn streamers de markt in gaat pushen. Er komen in eerste instantie drie modellen: de UE Boombox, de UE Mobile Boombox en de UE Smart Radio.

Gogbot 2013

Gogbot: seks, technologie en dubstep

De ChristenUnie heeft al geroepen dat de subsidie moet worden stopgezet, maar voor de liefhebbers zal dat alleen maar een aanbeveling zijn om te gaan kijken. Komende week maakt het multimediafestival Gogbot Enschede weer onveilig. Het thema van deze editie is de relatie tussen seks en technologie.

Geef een reactie