Nieuwe audiowinkel in Bussum: Hifi & More

Hifi & More

In Bussum is er onlangs een nieuwe Audiowinkel geopend, namelijk Hifi & More. In het weekend van 30 en 31 mei staat er een feestelijke opening gepland.

Op de website van Hifi & More staan er tientallen merken genoemd die deze winkel verkoopt. Onder meer producten van Arcam, Audioquest, Bluesound, Dali, Monitor Audio, NAD, Oppo, Revel en Sonus Faber zijn beschikbaar. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag sluit de winkel een uur eerder. Hifi & More is gelegen aan Huizerweg 24 te Bussum.

Gerelateerde berichten

High End Munchen - 2017 (21)

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, […]

Geef een reactie