web analytics

Nieuwe audiowinkel in Bussum: Hifi & More

Hifi & More

In Bussum is er onlangs een nieuwe Audiowinkel geopend, namelijk Hifi & More. In het weekend van 30 en 31 mei staat er een feestelijke opening gepland.

Op de website van Hifi & More staan er tientallen merken genoemd die deze winkel verkoopt. Onder meer producten van Arcam, Audioquest, Bluesound, Dali, Monitor Audio, NAD, Oppo, Revel en Sonus Faber zijn beschikbaar. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag sluit de winkel een uur eerder. Hifi & More is gelegen aan Huizerweg 24 te Bussum.

Gerelateerde berichten

Wolfgang Air Music

Streamers bij de Aldi: Wolfgang Air Music

Het aantal spelers dat een deel van de alsmaar groeiende streamingmarkt probeert te veroveren blijft evenredig toenemen. En ook de distributiekanalen en verkooppunten voor dit soort apparatuur worden steeds breder. Het – voor ons nog onbekende – merk Wolfgang komt binnenkort met het draadloze muzieksysteem Air Music.

Geef een reactie