web analytics

Nieuwe audiowinkel in Bussum: Hifi & More

Hifi & More

In Bussum is er onlangs een nieuwe Audiowinkel geopend, namelijk Hifi & More. In het weekend van 30 en 31 mei staat er een feestelijke opening gepland.

Op de website van Hifi & More staan er tientallen merken genoemd die deze winkel verkoopt. Onder meer producten van Arcam, Audioquest, Bluesound, Dali, Monitor Audio, NAD, Oppo, Revel en Sonus Faber zijn beschikbaar. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag sluit de winkel een uur eerder. Hifi & More is gelegen aan Huizerweg 24 te Bussum.

Gerelateerde berichten

Grimm

Rhapsody demonstreert Naim- en Aurender-streamers

Onder de noemer ‘Rhapsody Goes Digital’ organiseert de Hilversumse winkel een workshop rondom het onderwerp digitale muziek. Streamers en muziekservers van Naim en Aurender staan op zaterdag 1 maart centraal. Voor de luistersessies doen de organisatoren een beroep op digitale luidsprekers van Grimm.

Geef een reactie