web analytics

Hobo Hifi Den Bosch organiseert workshop netwerken & streaming audio

Op dinsdagavond 19 mei zijn audioliefhebbers van harte uitgenodigd om bij Hobo Hifi Den Bosch een workshop over netwerken en streaming audio te volgen. Apparatuur van Bluesound staat hierbij centraal.

Hobo HifiAlpha Audio-eigenaar Jaap Veenstra zal de workshop bij Hobo Hifi Den Bosch verzorgen. Hij zal onder meer vertellen over welke apparatuur je nodig hebt om een degelijk streamingnetwerk op te zetten. De demonstratie gebeurt aan de hand van Bluesound-apparatuur. Aan het einde is er voor iedereen ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Inschrijven

De ruimte bij het filiaal in Den Bosch is beperkt tot 25 plaatsen. Om zeker te zijn dat u de workshop kunt volgen, is het raadzaam om alvast een plekje te reserveren. De ontvangst is om 19.00 uur, terwijl de workshop om 19.30 van start gaat. Hobo Hifi Den Bosch is gelegen aan de Vughterstraat 78.

 

Gerelateerde berichten

Monitor Audio Radius Next Generation

Vijf jaar na de introductie van de succesvolle Radius HD Serie komt Monitor Audio met de vernieuwde Radius Next Generation Serie. De belangrijkste kenmerken zijn een opnieuw verbeterde weergave, C-CAM (Ceramic Coated Aluminium Magnesium) luidsprekereenheden, slankere behuizingen en uitbreiding tot acht modellen.

Geef een reactie