web analytics

High End Munchen 2015 – Videoverslag

Magico

Als je met een camera over een show loopt, kan je natuurlijk net zo goed wat video schieten. En dat hebben we dan ook gedaan. We hebben niet alles van de High End Munchen kunnen filmen, maar wat impressieshots wel. En die hebben we even in één video geplakt voor u. 

De High End Munchen is een bijzonder grote beurs. In de afgelopen jaren dat we er komen, hebben we het aantal stands bijna zien verdubbelen. En daar worden we als liefhebbers heel erg blij van natuurlijk!

Om u een idee te geven van wat er staat, schijven we natuurlijk nieuwtjes, Twitteren en Facebooken we tijdens de shows én schieten we video. Nu is het echt onmogelijk om alles op video vast te leggen. Niet alleen vanwege de accu’s, sd-kaartjes en bewerking, maar ook vanwege de volle kamers en stands. Soms kom je er simpelweg niet bij. Het bruikbare materiaal hebben we voor u in een video verwerkt. Veel kijkplezier!

Bekijk de video van High end München 2015

Gerelateerde berichten

Bluesound Vault

Video Bluesound Vault en PowerNode

VIDEO – Bluesound. Dat suggereert een merk dat bezig is met bluetooth streaming. Niets is echter minder waar. Bluesound is een merk dat serieuze streamers ontwikkeld en fabriceert. Het is een onderdeel van Lenbrook. De overkoepelende organisatie achter PSB, NAD, Lyngdorf en nu dus Bluesound. Wij bekijken de PowerNode en Vault. 

Geef een reactie