High End Munchen 2015 Nieuws – Myriad is back!

Is het Myriad ooit weggeweest dan? Nou, na de laatste Z-serie was de verwachting er dat we nooit meer iets van het Britse merk uit Portsmouth zouden horen. Kortom: voor ons is het een verrassing. 

Voor Myriad is er natuurlijk wel werk aan de winkel, want in Nederland is het merk gewoonweg niet bekend. En de line-up mist nog wel wat moderne componenten. Maar dat neemt niet terug dat het mooi is dat ze gestart zijn.

Op de show zien we een nieuwe geïntegreerde versterker van 39 kilo en 200 watt in 8 ohm en 300 watt in 4 ohm. De prijs: 4000 euro. Het is wekelijk een beest en wij kunnen niet wachten om hem in Nederland te gaan zien.

Naast ‘het beest’ zien we ook nog een hoofdtelefoonversterker en een bijpassende DAC in de spotlight gezet. Deze mini’s gaan ongeveer 400 euro per stuk kosten. High End Munchen 2015 - dag 2 (20)

https://www.alpha-audio.nl/2015/05/high-end-munchen-2015-nieuws-myriad-is-back/

Gerelateerde berichten

Paaldanseres tijdens Ex-Porn Star Café, Amsterdam Dance Event

Ludiek protest tegen Amsterdam Dance Event

Het levensgrote logo van het Amsterdam Dance Event op het Rembrandtplein ziet er voor een dag heel anders uit. Een vrachtwagen hees gisteren een 4 meter hoog standbeeld bovenop de ADE-kubus. De stunt is opgeëist door Amsterdam Danst Ergens Voor (ADEV), een collectief uit de underground dat op zaterdag een muzikale demonstratie door de hoofdstad […]

Geef een reactie