web analytics

High End Munchen 2015 Nieuws – Myriad is back!

Is het Myriad ooit weggeweest dan? Nou, na de laatste Z-serie was de verwachting er dat we nooit meer iets van het Britse merk uit Portsmouth zouden horen. Kortom: voor ons is het een verrassing. 

Voor Myriad is er natuurlijk wel werk aan de winkel, want in Nederland is het merk gewoonweg niet bekend. En de line-up mist nog wel wat moderne componenten. Maar dat neemt niet terug dat het mooi is dat ze gestart zijn.

Op de show zien we een nieuwe geïntegreerde versterker van 39 kilo en 200 watt in 8 ohm en 300 watt in 4 ohm. De prijs: 4000 euro. Het is wekelijk een beest en wij kunnen niet wachten om hem in Nederland te gaan zien.

Naast ‘het beest’ zien we ook nog een hoofdtelefoonversterker en een bijpassende DAC in de spotlight gezet. Deze mini’s gaan ongeveer 400 euro per stuk kosten. High End Munchen 2015 - dag 2 (20)

Gerelateerde berichten

rara streaming

Rara… wat streamen wij?

NIEUWS – Wat een naam voor een nieuwe streamingdienst zeg! Rara… eigenlijk rara in kleine letters. Deze dienst die van origine uit het Verenigd Koninkrijk komt (rara Media Group) is nu actief in heel wat landen, waaronder Nederland. Weer een concurrent voor Spotify!

Geef een reactie