B.B. King overleden

B.B. King

De legendarische blues-gitarist B.B. King is overleden. De wereldberoemde Amerikaan werd 89 jaar. 

Riley Ben King werd al enkele weken thuis verzorgd. De blueslegende leed aan een te hoge bloeddruk en diabetes. Om die reden werd hij binnen korte tijd twee keer opgenomen in het ziekenhuis. Zijn advocaat maakte zojuist bekend dat B.B. King is overleden in zijn slaap.

Podiumbeest

B.B. King trad nog op late leeftijd talloze keren per jaar op. Zelfs als tachtiger maakte hij nog wereldtoernees. Ook muziekalbums bleef de inmiddels hoogbejaarde gitarist nog volop uitbrengen. Zijn laatste werk stamt uit 2008. B.B. King scoorde in zijn loopbaan talloze hits, waaronder Three O’Clock Blues en The Thrill is Gone. Verder nam hij maar liefst vijftien Grammy’s in ontvangst. Onder meer artiesten als Eric Clapton, Frank Sinatra en Jimmy Hendrix hadden B.B. King als voorbeeld.

Gerelateerde berichten

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

OPPO HA-1 en PM-1

Probeer de OPPO PM-1 en HA-1 zélf!

Touch and Try de prachtige OPPO HA-1 en PM-1 zelf! Alpha Audio krijgt veel spullen toegestuurd. En u leest er graag over. Maar wij horen net zo graag van zijn trouwe lezers wat zij van een product vinden! En in dit geval hebben wij met JVB Digital een Touch and Try opgezet van de OPPO […]

Geef een reactie