Win een Synology DS115!

in Nieuws (2.045) |


We hebben van Synology een DS115-NAS ter test gekregen. Deze mogen we weggeven aan één van onze lezers. Een prachtig cadeau natuurlijk! Uiteraard moet u er wel wat voor doen…

U wilt graag uw cd’s digitaliseren en op een netwerk plaatsen? U hebt een NAS, maar bent aan een nieuwe toe? Dan is dit uw kans, want we geven en Synology NAS weg… De gloednieuwe Synology DS115 om precies te zijn.

Wat moet u doen?

 • Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  • En / of draag iemand aan :-)
 • Tweet dit bericht met @nlalphaaudio in het bericht
 • En / of post het op Facebook
 • Laat hieronder een bericht achter waarom juist u de NAS moet winnen

Looptijd

Deze prijsvraag loop tot en met zaterdag 9 mei 20:00. We communiceren niet tussentijds over het verloop.

De NAS beschikt niet over een harde schijf: houdt daar rekening mee. 

 • Zou een geweldige toevoeging zijn aan mijn huidige set. Lekker muziek streamen naar mijn hifi. Verder gaat hij tevens dienst doen als back-up server.

 • Lijkt een perfecte oplossing als uitbreiding van mijn ds411+
  Hiermee kan ik nog extra veiligheid/Back-up maken van mijn foto database.

 • Nu ruim een maand de NAD D7050 in gebruik. Deze NAS komt van pas bij het streamen van mijn muziekcollectie via de NAD!

 • Ik heb een gammele Wd world book. Die is pas benaderbaar als je hem fysiek opnieuw opstart. Mijn 3 jonge dochters zouden het erg fijn vinden om hun films probleemloos te kunnen kijken. Deze nas kan daar een cruciale rol in vertolken.

  Gr Alwin

 • Ben me al een tijdje aan het verlustigen aan de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van streamen etc. Zou graag in aanmerking komen om met een nas aan de slag te kunnen gaan.

 • Ik bezit nu een Iomega NAS (ix2-dl) die onbetrouwbaar is. Regelmatig moet ik de harde schijf formatteren en alle bestanden er opnieuw opzetten. Met de Synology Ds115 kan ik mijn tijd weer stoppen in foto’s, films en muziek in plaats van het beheer! Daarom zou ik heel graag deze NAS winnen.

 • Lijkt me een mooie manier om aan digitalisering te beginnen, en dat is een van mijn plannen voor dit jaar.

 • Ik kocht ooit in het wilde weg een WD Mycloud maar als ik alle commentaren nalees is een Synology voor muziekbeheer beter geschikt. Nu ik me een NAD C3990dd heb aangeschaft mét Bluesoundkaart heb ik alles naar Flac omgezet, maar nog niet op mijn huidige NAS… En met deze Synology…

 • ben al een tijdje op alpha audio aan het snuffelen en heb al goede tips en reviews gelezen, ik kan wel een goede nas gebruiken voor mijn cd’s

 • liefhebber van de reviews van Alpha Audio sinds lange tijd, en tevens liefhebber van de Synology NAS producten, zit te kijken naar nieuwe aanschaf Synology, er 1 winnen zou natuurlijk geweldig zijn…

 • Ik heb een NAS ds214 maar heb veel data en stream veel. Een extra nieuwere NAS is daarom zeer welkom.

 • Geef een reactie

  XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


  Gerelateerde items? Zie ook: