web analytics

Tune Inn organiseert Dynaudio Xeo 4 en Xeo 6 demonstraties

Dynaudio Xeo 4

In het weekend van 1, 2 en 3 mei gaat Tune Inn de Xeo 4 en Xeo 6 speakers van het Deense merk Dynaudio demonstreren. Het gaat om respectievelijk een monitor-luidspreker en vloerstaander. Onder meer de draadloze mogelijkheden van deze actieve luidsprekers komen aan bod.

Dynaudio Xeo 6Volgens de winkel is de klankkwaliteit van de Xeo 4 en Xeo 6 verbeterd ten opzichte van hun voorgangers. Verder zijn er meer aansluitingsmogelijkheden beschikbaar en heeft Dynaudio gekozen om een versterker met meer power binnen de behuizing te integreren. Naast de meegeleverde afstandsbediening is het ook mogelijk om met het bedieningspaneel aan de bovenkant van de speaker de gewenste bron te activeren.

Inschrijven

Geïnteresseerden schrijven zich via de website in voor een demonstratie. Voor de vrijdagavond is inschrijven verplicht. Op zaterdag en zondag houdt de winkel doorlopend demonstraties. De tijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 1 mei: 19.30 – 21.00 uur
  • Zaterdag 2 mei: 10.00 – 17.00 uur
  • Zondag 3 mei: 13.00 – 16.00 uur

Tune Inn is gevestigd aan de Laat 29a in de binnenstad van Alkmaar.

Gerelateerde berichten

Huawei Ascend Mate

De smartphone wordt een ‘phablet’!

Wie de ontwikkelingen op het gebied van smartphones een beetje volgt of recent voor de keuze stond van een nieuwe smartphone, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat er een trend gaande is van steeds grotere schermen. Een schermdiagonaal van 5 inch of meer is momenteel eerder regel dan uitzondering. Tijdens de CES 2013 verscheen Huawei voor het […]

Geef een reactie