Sonos integreert MixCloud

Mixcloud

Sonos timmert hard aan de weg om het aantal ondersteunde muziekdiensten fors uit te breiden. Waar vorige week lossless streamingdienst Tidal werd toegevoegd, is het ditmaal de beurt aan Mixcloud.

MixcloudVia Mixcloud zijn er voornamelijk radioshows, podcasts en dj-mixen beschikbaar. De radioprogramma’s staan onder tientallen muziekgenres gecatalogiseerd, zoals soul, rap, jazz, pop en rock. Naast muziek zijn er ook allerlei praatprogramma’s te vinden over onder meer business, politiek en sport. Aanmelden is mogelijk via een Facebook-account.

Mixcloud toevoegen

Mixcloud op Sonos verkeert nog in een bètafase, dus bij gebruik is er een kans op bugs en stabiliteitsproblemen. Toevoegen van de dienst is simpel. In de Sonos-app kiest u in het muziekmenu voor Muziekdiensten toevoegen. Tik op Mixcloud en vul de juiste inloggegevens in om toegang te krijgen.

Gerelateerde berichten

Android 4.2 miracast streaming

Google concurreert met AirPlay

NIEUWS – Wie met streaming aan de slag gaat, kan bijna niet om Apple heen. Het Amerikaanse bedrijf dat ooit begon met een concurrent voor de  IBM-pc, heeft nu bijna een monopolie als het gaat om draadloos muziek streamen. Google wil echter ook een dikke vinger in de pap en komt met een concurrent. De […]

Geef een reactie