Sennheiser brengt twee iOS-microfoons uit

Met de ClipMic digital en MKE 2 digital lukt het volgens Sennheiser om met een iOS-apparaat een professionele geluidsopname te maken. Beide microfoons zijn uitgerust met een Lightning-connector.

Sennheiser ClipMic digital (1)_1024x683Sennheiser heeft de microfoons in samenwerking met Apogee ontwikkeld. Dankzij het gebruik van de Lightning-connector is er een snelle dataoverdracht mogelijk. Gebruikers hoeven alleen de MetaRecorder-app te openen om een opname te starten. Met de app regelen gebruikers ook het geluidsniveau. De opnamekwaliteit is 24bit/96KHz.

Verschillen

Binnen de ClipMic digital en MKE 2 digital is een ingebouwde voorversterker aanwezig. In de ClipMic digital is de Sennheiser ME 2 microfoon geïntegreerd. Dit type is met name geschikt voor de opname van spraak. Sennheiser heeft het product een adviesprijs van 199 euro gegeven. De MKE 2 digital is met Sennheiser MKE 2 digital_1024x683499 euro een stuk hoger geprijsd. De reden hiervoor is dat deze microfoon is uitgerust met de duurdere Sennheiser MKE 2 microfoon. Beide microfoons zijn respectievelijk in mei en juni verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Omera demonstreert Andante luidsprekers

Wie geïnteresseerd is in de nieuwe Andante luidsprekers, doet er goed aan om Donderdagavond 15 oktober bij Omera binnen te wandelen. De Vlaardingse winkel geeft de Nederlandse fabrikant A²-Audio deze avond de gelegenheid om de kunsten van deze speakers te laten horen.

Geef een reactie