web analytics

Pathé Thuis heeft bijna 700 duizend gebruikers

Pathé Thuis

Het gaat goed met de streamingdienst Pathé Thuis. Het bedrijf laat weten dat dit Paasweekend vermoedelijk de grens van 700 duizend gebruikers wordt bereikt. Om dit heugelijke feit te vieren, biedt de dienst honderd topfilms aan vanaf 49 cent.

Pathé ThuisPathé Thuis heeft als doel om nieuwe films die in de bioscoop zijn geweest snel aan te bieden via zijn streamingdienst. Gebruikers kunnen via de pc, smart-tv, gameconsole, smartphone en tablet de titels bekijken. Voor diegene die zich dit weekend daadwerkelijk als 700.000ste lid inschrijft, ligt een thuisbioscoop-pakket inclusief beamer klaar.

Mega Movie Maand

De hele maand april staat in het teken van Mega Movie Maand. Hierbij zijn honderd films tijdelijk afgeprijsd, zodat u ze vanaf 49 cent kunt huren. Het betreft dan wel SD-kwaliteit. Voor HD betaalt u doorgaans één of twee euro meer. Onder meer titels als Fast & Furious 6, The Wolf of Wall Street, Verschrikkelijke Ikke 2 en Inside Man maken onderdeel van de Mega Movie Maand.

Gerelateerde berichten

Hoofdkantoor Netflix

Netflix rekent op 4k-versies PlayStation 4 en Xbox One

Hoewel Ultra HD (4k) al een tijdje bestond, hebben Sony en Microsoft toentertijd besloten om deze technologie niet te integreren in hun nieuwste spelconsoles. Netflix verwacht dat daar dit jaar verandering in komt. De streamingdienst vermoedt dat er op korte termijn 4k-versies van de Xbox One en PlayStation 4 in de winkelschappen liggen.

Cyrus Streamline

NIEUWS – Cyrus stapt in de streaming wereld! De nieuwe Streamline is een alles-in-één oplossing waarbij Cyrus de behuizing – zoals het merk betaamt – opvallend klein heeft weten te houden. Toch zit er alles in: een streaming client (bedraad en draadloos) een versterker en een internetradio.

Geef een reactie