Nieuwe showroom voor Van Deynen Hi-Fi & Domotica

Van Deynen

Van Deynen Hi-Fi & Domotica uit het Friese Sint Nicolaasga heeft een nieuwe showroom met een extra ruimte op de bovenverdieping. Bezoekers zijn aankomend Paasweekend welkom om een kijkje te komen nemen.

Op 3, 4 en 5 april vinden er bij de hifiwinkel doorlopend demonstraties plaats op het gebied van hifi, streaming audio, domotica en thuisbioscopen. Er is onder meer een Dolby Atmos-systeem ingericht, waarbij het geluid ook van boven komt. Er zijn verder verschillende (draadloze) luidsprekers beschikbaar. Daarnaast is er veel aandacht voor apparaten die ondersteuning bieden aan streaming audio, zoals netwerkspelers en actieve speakers met een interne versterker.  Onder andere producten van merken als merken als Monitor Audio, Dynaudio, Bowers & Wilkins en Tannoy kunt u verwachten. Naast hifi richt deze winkel zich ook op domotica.

Adres en tijden

Van Deynen Hi-Fi & Domotica is gevestigd op het volgende adres: Kerkstraat 33, 8521 JW Sint Nicolaasga. De openingstijden zijn als volgt:

  • vrijdag 3 april van 13.00 t/m 21.00 uur
  • zaterdag 4 april van 10.00 t/m 17.00 uur
  • zondag 5 april van 10.00 t/m 17.00 uur

Geef een antwoord