Neem een virtueel kijkje in Abbey Road Studios

Abbey Road

De Abbey Road Studios zijn wereldberoemd en normaliter voor het publiek gesloten. Dankzij Google kunt u evengoed een kijkje komen nemen. Het internetbedrijf heeft namelijk ruim 150 360-graden panoromafoto’s gemaakt, zodat u de drie hoofdstudio’s op uw pc of tablet van dichtbij kunt verkennen. 

Abbey RoadGoogle heeft op fraaie wijze de Abbey Road Studios in kaart gebracht. Wie naar deze website surft, krijgt een uniek inkijkje in de wereldberoemde studio van Londen. Zodra u klikt op Step inside nemen de makers u mee op sleeptouw om het gebouw te verkennen. Een Engelstalige stem vertelt u welke artiesten er allemaal langs zijn geweest en welke films er zijn afgemixt. Je kunt overal op klikken en de camera met ingedrukte muis op het gewenste object richten. Er zijn tekstkaders en YouTube-filmpjes voorhanden om u meer over deze muziekstudio te vertellen.

Abbey Road

Naast internationale grootheden als Oasis, The Beatles, Adele, Muse en Pink Floyd wordt er in deze studio ook regelmatig muziek opgenomen voor films. Onder meer filmmakers van Harry Potter en Star Wars huurden in deze studio muzikanten in om audio vast te leggen.

Geef een antwoord