La Scala organiseert Avantgarde luidsprekershow

Avantgarde XA versterker

De Tilburgse winkel La Scala gaat op 16, 17 en 18 april luidsprekers van Avantgarde demonstreren. De speakers worden aangestuurd door de Avantgarde XA versterker.

AvantgardeVolgens de winkel staan de luidsprekers van Avantgarde bekend om zijn schoonheid en overtuigende geluidsweergave. In de afwerking van de componenten hebben klanten keuze uit verschillende mogelijkheden, waardoor ze de rol van kunstobject in de woonkamer moeiteloos opeisen. Bezoekers worden aangeraden om eigen muziek op een cd of usb-stick mee te nemen.

Tijden

De luistershow vindt plaats op de volgende data:

16 april: 10.00 – 21.00 uur
17 april: 10.00 – 18.00 uur
18 april: 10.00 – 17.00 uur

Het adres van La Scala is als volgt: Sint Annaplein 23-24, 5038 TV Tilburg

Gerelateerde berichten

Simple Audio Roomplayer+ (1)

Simple Audio lanceert Roomplayer+

In 2012 bracht de jonge fabrikant Simple Audio zijn Roomplayer uit. Hiermee is het mogelijk om in meerdere kamers naar muziek te luisteren. De afgelopen periode heeft Simple Audio hard gewerkt om een aantal verbeterpunten te implementeren. Het resultaat is de Roomplayer+.

Geef een reactie