web analytics

Karmaflow: The Rock Opera Videogame op 30 april beschikbaar

Karmaflow

Lijkt het u leuk om tijdens een game van goede muziek te genieten? Met deze gedachte in het achterhoofd heeft de Nederlandse uitgever Basecamp Games een nieuwe videogame gelanceerd, namelijk Karmaflow: The Rock Opera Videogame.

Karmaflow is tot stand gekomen dankzij medewerking van allerlei bekende artiesten uit de metalwereld. Onder andere muzikanten van Within Temptation, Cradle of Filth, Epica en het Metropole Orkest hebben hun steentje bijgedragen. Verschillende bekende zangers en zangeressen vertegenwoordigen de stem van een personage.

Afstudeerproject

Basecamp Games komt voort uit een afstudeerproject van Ivo van Dijk. Zijn droom was om zijn liefde voor rockmuziek en games te combineren tot ‘s werelds eerste interactieve rockopera-game. Naast een game bestaat het project uit een soundtrack en theatershow. Er is ruim twee jaar met vijftien mensen aan de game gewerkt. Via croudfunding werd het benodigde startkapitaal opgehaald om het project te realiseren.

Verhaallijn

Spelers kruipen in de rol van Karmakeeper, die door fantasiewerelden reist om de balans tussen slechte en goede Karma te herstellen. Door te puzzelen en informatie in te winnen lukt het om karakters door het gezongen verhaal te spelen. Tijdens de game speelt u nieuwe kwaliteiten vrij waarmee u de balans kunt herstellen. Hoe u met Karma omgaat heeft invloed op de interactieve soundtrack.

Prijs

Karmaflow is goed voor ongeveer zes uur speeltijd. De prijs voor deze pc-game bedraagt 14,99 euro. Voor 29,99 euro is er ook een deluxe-versie beschikbaar. De lancering is op 30 april, maar via YouTube bekijkt u alvast een trailer.

Gerelateerde berichten

Arcam komt met Music Boost

We hebben er al eerder iets over geschreven. Maar nu hebben we officieel van importeur Audiac gehoord dat hij eraan komt: de Arcam Music Boost. Een dac met accupack voor de iPhone 6.  

iEar

iEar’ | Ultimate sound and vision organiseert grote audioshow

In het weekend van 31 oktober en 1 november organiseert iEar? | Ultimate sound and vision een uitgebreide audioshow. Voorheen organiseerde de winkel in het najaar de A/V 6-daagse, maar ditmaal is er gekozen voor een externe locatie. Bij Landgoed De Rosep in Oisterwijk vinden er in 25 verschillende ruimtes diverse demonstraties plaats.

Geef een reactie