web analytics

Hobo Hifi Amersfoort organiseert demo Paradigm Prestige

Paradigm Prestige

Niet voor het eerst organiseert Hobo Hifi een demonstratie van de Paradigm Prestige. Ditmaal is het de beurt aan het Amersfoortse filiaal van de hifiketen om deze luidsprekerserie aan bezoekers te presenteren. De demo’s vinden doorlopend plaats op 1 en 2 mei. 

Hobo HifiOverigens zullen geen medewerkers van Hobo Hifi de demonstraties van de Paradigm Prestige speakerlijn verzorgen. Hiervoor is namelijk de hulp ingeschakeld van de leverancier Look & Listen. Diverse speakers uit deze lijn komen in stereo- en surround-opstelling aan bod. Geïnteresseerden kunnen eventueel profiteren van een inruilaanbod.

Adres

Hobo Hift Amersfoort is gelegen aan de Arnhemseweg 16. Op vrijdag 1 mei is het filiaal van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Een dag later sluit de winkel een uurtje eerder.

Gerelateerde berichten

TheCube

Brengt WiSA eindelijk draadloze kwaliteit?

NIEUWS – We hebben van Bang & Olufsen een persbericht binnengekregen dat ze eind dit jaar een set high-end luidsprekers op de markt gaan brengen. Zo ver geen schokkend nieuws. Maar als we verder lezen, zien we dat het een draadloos systeem is. Op basis van technologie van WiSA: Wireless Speaker and Audio. 

Geef een reactie