web analytics

Hanze Hifi demonstreert Audel Malika luidspreker

Audel Malika

Op zaterdag 25 april organiseert Hanze Hifi uit Zwolle een demonstratie rondom de Audel Malika speaker. Bezoekers zijn van 10.00 tot 17.00 uur welkom.

Audel AmikaAudel is in Azië al een bekende naam op het gebied van hifi, maar nu probeert het merk ook in Europa meer voet aan de grond te krijgen. De Malika is een vloerstaande transmissielijn luidspreker. De behuizing bestaat uit berkenhout waarbij er als afwerking gekozen is voor bijenwas. Verder heeft de voorzijde een ebbenhouten inlay. Naast de Malika kunnen bezoekers tevens de Amika speaker beluisteren.

Adres

Hanze Hifi is gelegen aan de Oosterlaan 15/16 te Zwolle.

Gerelateerde berichten

Filmaanbod Google Play (2)

Films beschikbaar in Google Play

Via de applicatiewinkel van Google kunnen bezitters van een geschikt Android-toestel vanaf vandaag films huren of aanschaffen. Al eerder is het mogelijk om rechtstreeks apps, games, muziek en boeken te kopen, maar nu is daar ook een uitgebreid filmaanbod aan toegevoegd. Verder kunnen leden in Google Play voortaan ook fysieke producten bestellen, zoals de Nexus […]

Geef een reactie