web analytics

Denon introduceert aankomende zomer HEOS 1 en HEOS HomeCinema

Denon HEOS HomeCinema

De Japanse fabrikant Denon heeft een filmpje op YouTube gezet waarin het de komst van de HEOS 1 en HEOS HomeCinema aankondigt. Deze kersverse multiroomproducten staan voor aankomende zomer op de planning.

Denon HEOS 1Denon heeft nog geen details over de producten vrijgegeven. Wel is duidelijk dat de HEOS 1 een portable speaker is in een compact formaat. Waarschijnlijk is er dus een accu ingebouwd. Verder is dit product volgens de fabrikant zeer betaalbaar. De HEOS HomeCinema is een soundbar met een subwoofer. Zodra we meer details weten, kunt u daar op Alpha Audio uiteraard alles over lezen!

Gerelateerde berichten

Nieuwe stereo-producten Pioneer

NIEUWS – Pioneer heeft een leuk trio laten zien op IFA. Het gaat om een nieuwe stereo voorversterker: de A-70, de PD-50 sacd-speler en een N-50 netwerkspeler. De laatste is niet nieuw, maar ach: nieuw genoeg.

2 reacties

Geef een reactie