Chattelin Audio Systems demonstreert Audio Research Vsi75

Audio Research VSi75

De Haagse winkel Chattelin Audio Systems laat zaterdag 4 april de VSi75 van Audio Research aan zijn bezoekers horen. Deze geïntegreerde buizenversterker staat deze dag aangesloten op de Magnepan 1.7i luidsprekers.

De Audio Research VSi75 is een geïntegreerde buizenversterker met compacte afmetingen. Dit apparaat is een directe afstammeling van de Reference 75 eindversterker. Opvallend is dat er een lcd-scherm in de behuizing is verwerkt. Het uitgangsvermogen bedraagt tweemaal 75 watt bij 8 Ohm. De Magnepan 1.7i luidsprekers vormt volgens Chattelin Audio Systems een mooie combinatie met de VSi75.

Adres

Bezoekers zijn op zaterdag 4 april tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom om de demonstratieset te bewonderen. Het adres is als volgt: Anna Paulownastraat 58, 2518 BG Den Haag.

Gerelateerde berichten

Pinkpop

Foo Fighters sluit Pinkpop af

Zojuist maakte de organisatie van Pinkpop bekend dat de Amerikaanse rockband Foo Fighters op zondag 14 juni het festival afsluit. Naar aanleiding van het nieuwe album Sonic Highways doen de muzikanten aankomende zomer verschillende Europese festivals aan, waaronder ook Rock Werchter.

Geef een reactie