web analytics

Bluesound komt met nieuwe software

Bluesound wekker

Gisteren is er – in Nederland – een update voor Bluesound uitgerold. BlueOS 1.16. En hoewel de wijzigingen klein lijken, maakt het Bluesound wel weer wat completer. 

Inmiddels is Bluesound toe aan versie 1.16 van de software. Deze nieuwe release brengt een paar interessante opties.

  • Een wekkerfunctie
  • Een equalizer
  • Toevoeging van Napster
  • Enkele bug-fixes

Handig

Bluesound 116 app wekkerWie een systeem van de concurrent met de ‘S’ bezit of heeft gehad, zal wellicht gemerkt hebben dat de wekkerfunctie bijzonder handig is. Nu kan dat dus ook met Bluesound. En aangezien er ook een Pulse Mini komt, zal deze wellicht een plek op de slaapkamer krijgen. En dan is een wekker niet alleen handig, maar cruciaal.

Datzelfde geldt voor de equalizer. Er zijn gewoon situaties waarbij het prettig kan zijn het hoog of laag te regelen. Kortom: fijne toevoegingen.

NAD M50?

De NAD M50 werkt ook op Bluesound OS. En ook die speler krijgt de update mee. Maar vergeet daar wel de equalizer, want dat werkt niet. Wel de wekkerfunctie en Napster natuurlijk.

Updaten

Een update uitvoeren kan geheel automatisch. U krijgt gewoon een melding in de app of desktop-applicatie. U kunt ook direct naar de systeeminstellingen en daar geforceerd zoeken naar een update.

Updaten kan ook via USB. Wilt u dat, dan vindt u alle instructies hier. 

Gerelateerde berichten

Marantz nieuwe line-up

D&M Conferentie 2017 – Transparant Unity

Het sleutelwoord van dit jaar bij de D&M conferentie – of eigenlijk Sound United – is duidelijk: helderheid. Een fusie – of overname – vereist natuurlijk uitleg. En dat is gedaan tijdens de presentatie van Kevin Duffy; CEO van Sound United. De nieuwe koers houdt de merken van D&M in ere. Polk, Definitive Technology en […]

Cambridge Audio Stream Magic 6 demo

NIEUWS – Wie graag even met eigen handen aan de Cambridge Audio Stream Magic 6 zit, kan op 1, 2 en 3 november terecht bij Schoonderbeek Electro in Hilegom. Daar staat namelijk een compleet systeem, inclusief de SM6 te spelen. 

3 reacties

Geef een reactie