web analytics

Beter Beeld & Geluid organiseert Trinnov stereo/surround-show

Beter Beeld en Geluid Hilversum

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid organiseert op 9 mei een workshop over processors van Trinnov. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om de Altitude32 Dolby Atmos/Auro 3D surround processor in de praktijk te bewonderen.

Trinnov Altitude32Beter Beeld & Geluid heeft drie ruimtes ingericht op het gebied van akoestiekcorrectie. Zo is het in afzonderlijke kamers mogelijk om een workshop te volgen over Trinnov-technologie en in alle rust naar muziek te luisteren. Tevens staat de Trinnov Altitude32 surround processor opgesteld. Trinnov-apparatuur is in staat om een nauwkeurige 3D-opname te maken, waardoor het lukt om fasefouten te corrigeren.

Inschrijven

De workshop begint 9 mei om 13.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze website of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Gerelateerde berichten

Porcupine Tree – Anesthetize

De Britten begonnen als een verzonnen band, maar gelukkig is het daar niet bij gebleven. 40 jaar na het oprichten staat Porcupine Tree nog steeds op het podium en is de band uitgegroeid tot een zeer populair, gewaardeerd en geliefd kwartet. Eind 2008 deden de vier Britten Tilburg aan. Een zeer geslaagd concert dat nu […]

Geef een reactie