Beter Beeld & Geluid organiseert Trinnov stereo/surround-show

Beter Beeld en Geluid Hilversum

De Hilversumse vestiging van Beter Beeld & Geluid organiseert op 9 mei een workshop over processors van Trinnov. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om de Altitude32 Dolby Atmos/Auro 3D surround processor in de praktijk te bewonderen.

Trinnov Altitude32Beter Beeld & Geluid heeft drie ruimtes ingericht op het gebied van akoestiekcorrectie. Zo is het in afzonderlijke kamers mogelijk om een workshop te volgen over Trinnov-technologie en in alle rust naar muziek te luisteren. Tevens staat de Trinnov Altitude32 surround processor opgesteld. Trinnov-apparatuur is in staat om een nauwkeurige 3D-opname te maken, waardoor het lukt om fasefouten te corrigeren.

Inschrijven

De workshop begint 9 mei om 13.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze website of door een mailtje te sturen naar [email protected]

Gerelateerde berichten

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

Gogbot 2013

Gogbot: seks, technologie en dubstep

De ChristenUnie heeft al geroepen dat de subsidie moet worden stopgezet, maar voor de liefhebbers zal dat alleen maar een aanbeveling zijn om te gaan kijken. Komende week maakt het multimediafestival Gogbot Enschede weer onveilig. Het thema van deze editie is de relatie tussen seks en technologie.

Geef een reactie