AUDIO21 organiseert vinyl-evenement

AUDIO21

Liefhebbers van vinyl doen er goed aan om in het weekend van 2 en 3 mei af te reizen naar het Gelderse dorpje wapenveld. AUDIO21 organiseert namelijk een zogeheten vinylfuif. Naast een platenmarkt zijn er ook drie luisterruimten met relevante apparatuur ingericht. En er is live-muziek!

Muziekwinkel Minstrel Music uit Zwolle zorgt dat er op de platenmarkt duizenden titels aanwezig zijn. Daarnaast richt AUDIO21 drie luisterruimten in. Bezoekers kunnen onder meer kennis maken met de GamuT Audio RS3 en RS5 speakers (Nederlandse primeur). Verder is de volledige collectie draaitafel-collectie van AVID-Audio aanwezig. Ook Pluto Audio en Sonore AC zijn met diverse producten van de partij.

Locatie

Het vinyl-evenement vindt plaats in de showroom van AUDIO21. Hiervoor reist u af naar Groteweg 21 in Wapenveld. Bezoekers zijn op beide dagen tussen 12.00 en 17.00 uur welkom. Naast muziekdemonstraties wordt er ook een wijnproeverij georganiseerd.

https://www.alpha-audio.nl/2015/04/audio21-organiseert-vinyl-evenement/

Gerelateerde berichten

Ayon Audio Spirit III

Ayon Audio houdt Open Huis

Audiocorner uit Horn heeft wat te vieren, want inmiddels vervullen ze alweer een jaar het dealerschap van Ayon Audio. Daarom is er samen met importeur Holland Link besloten om een huisshow te organiseren, waarop High End liefhebbers een groot aantal Ayon producten kunnen bewonderen en beluisteren.

Geef een reactie