web analytics

Apple introduceert binnenkort kersverse muziek-app

Beats-Apple

Naar alle waarschijnlijkheid krijgt iOS 8.4 een gloednieuwe Muziek-app. De applicatie is in de testversie van dit mobiele besturingssysteem al beschikbaar.

Naar verluidt heeft de nieuwe Muziek-app alles te maken met Apples toekomstige streaming-muziekdienst (Beats). De lay-out is op de schop gegaan en er zijn verse functies toegevoegd. Een interessante vernieuwing is onder meer de mogelijkheid om afspeellijsten van een persoonlijk tintje te voorzien, zoals eigen afbeeldingen en teksten. Verder zien gebruikers welke liedje er na afloop van het huidige nummer wordt afgespeeld. Onlangs toegevoegde albums en afspeellijsten krijgen een prominente plek in de app.

Beschikbaarheid?

De verwachting is dat Apple in juni zijn streaming-muziekdienst aankondigt en tevens de nieuwe Muziek-app beschikbaar stelt aan het grote publiek. Surf naar deze website om afbeeldingen van de nieuwe app te bekijken.

Gerelateerde berichten

Arcam

Arcam komt met Solo Movie

Importeur Audiac laat ons weten dat de Arcam Solo Movie vanaf volgende week beschikbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze versterker/bluray-speler/streamer ontworpen voor filmfanaten. Niet voor niks heeft het apparaat een versterker van vijfmaal zestig watt bij een elektrische weerstand van 8 ohm aan boord.

Geef een reactie