web analytics

Van Medevoort gaat door

Vandaag valt een opvallende nieuwsbrief in de digitale mailbox. Van Medevoort heeft laten weten dat zowel Audioart als AudioPart de activiteiten hebben ondergeschoven in Van Medevoort Audio. Kortom: het prachtige bedrijf in Maarssen gaat weer door. Goed nieuws!

In de nieuwsbrief meldt Ad van Medevoort dat het nooit is gestopt. Ondanks berichten in de pers… Toch jammer dat sommige sites bedrijven door elkaar halen. Audioart is een ander bedrijf dan Van Medevoort. Van Medevoort is nooit gestopt… Audioart dus wel. En dat meldt Ad van Medevoort dan ook terecht.

We zijn blij!

We zijn natuurlijk primair erg blij te horen dat Van Medevoort nu na de reorganisatie gewoon lekker door kan gaan met het ontwikkelen en produceren van mooie apparatuur. En laten we als klein landje dat koesteren. Kijk verder dan je neus lang is. Probeer eens een mooie versterker of bron van dit bedrijf uit Maarssen. En sinds kort ook Lopik. Daar komt het kantoor, in- en verkoop en het laboratorium. Er zijn vanaf heden dus twee locaties.

Voor meer informatie: bekijk de website van Van Medevoort Audio. 

Gerelateerde berichten

Cyenne CY-3100 SE

Winnaar Cyenne-test bekend

Vorige week hebben we aangekondigd dat één lezer van Alpha Audio de Cyenne-dac mag testen. We hebben bijzonder veel inschrijvingen ontvangen! Hartstikke mooi natuurlijk, want het laat zien hoe betrokken de lezers van Alpha Audio zijn én hoe gewild een goede dac is! Helaas kunnen we maar één lezer uitkiezen.

Hifi-Markt.nl

Hifi-Markt.nl: online marktplaats voor hifi

Hifi-Markt.nl is een nieuwe website waarop nieuwe en tweedehands hifi van eigenaar wisselen. De site wil de belangrijkste vraag- en aanbodsite van Nederland worden op het gebied van high-end audio en video. Daarom kan iedereen, zakelijk of particulier, gratis adverteren op Hifi-Markt.nl.

5 reacties

  1. Het viel me al op dat de website in de lucht bleef, ondanks het bericht over het faillissement van Audioart begin dit jaar. Gisteren nog weer eens gekeken en…vM gaat door ! Met nieuw ontwikkelde producten in aantocht. Geweldig nieuws !

Geef een reactie