UPC brengt Horizon Extra Mediabox uit

UPC-klanten die digitale televisie in een slaapkamer willen ontvangen, kunnen de nieuwe Horizon Extra Mediabox overwegen. Via wifi, utp of coax maakt dit kastje verbinding met de reguliere Horizon Mediabox, waarna het mogelijk is om (live) tv-programma’s te streamen.

De Horizon Extra Mediabox is vanaf vandaag (woensdag 4 maart) beschikbaar tegen een huurtarief van vijf euro per maand (eerste drie maanden gratis). Het lukt alleen om tv-programma’s te streamen wanneer het apparaat aan de ‘grote’ Horizon Mediabox is gekoppeld. Ook video-on-demand, opgenomen televisieprogramma’s en extra zenderkanalen uit het digitale televisiepakket zijn op het tweede kastje beschikbaar. Er geldt een beperking van twee Horizon Extra Mediaboxen per abonnement.

3 reacties

  1. Ja klopt maar toch raar om de naam niet meer te gaan gebruiken ook niet meer op de facturen etc. maar wel op zo een kastje wat ik ook wel zou willen maar heeft Ziggo niet 🙁

Geef een antwoord