Spotify vanaf nu op PlayStation

Spotify

Bezitters van een PlayStation 3 en 4 genieten sinds gisteravond (30 maart) van Spotify. Met een premium-account streamt u onbeperkt muziek naar deze gameconsole zonder dat er advertenties zichtbaar zijn. Gratis accounts kunnen alleen muziek in een lagere kwaliteit afspelen.

PS4Het is niet nodig om een update naar de PlayStation te downloaden. In het menu is Spotify onder de naam PlayStation Music te vinden. Vervolgens hoeft u alleen nog maar accountgegevens op te geven om toegang tot de muziekcatalogus te krijgen. Als alternatief kunt u ook vanuit de Spotify-app op een iOS- of Android-toestel inloggen. Een leuke functie is dat u op de PlayStation 4 tijdens games naar Spotify-muziek kunt luisteren. Overigens is het niet noodzakelijk om een betaald account aan te maken om PlayStation muziek te gebruiken.

Gerelateerde berichten

LP's

X-fi 2013: vinyl liefhebbers opgelet!

Liefhebbers van vinyl komen aan hun trekken op de X-fi High End Audioshow in Veldhoven. Want Happy Sad Records, gespecialiseerd in de in- en verkoop van bijzonder vinyl, is present. Het bedrijf, dat vooral via hifi-winkels van derden actief is, brengt een breed assortiment aan lp?s mee, van Adele tot Frank Zappa. 

Geef een reactie