web analytics

Sony nieuwe eigenaar van Film1

Sony

Sony neemt Film1 over van Liberty Global, het moederbedrijf van Ziggo en UPC. Vanwege de overname van Ziggo is de Britse onderneming genoodzaakt om de filmzender van de hand te doen, zou valt te lezen op techwebsite Tweakers.

Film1Liberty Global kreeg alleen toestemming om Ziggo over te nemen wanneer het bedrijf Film1 zou afstoten. Europese instanties waren namelijk bang dat de Britten een te groot marktaandeel van betaalzenders in handen zou krijgen. Film1 bestaat momenteel uit vijf kanalen die allen door de Japanse multinational worden overgenomen. Ook de Film1 Go app voor smartphones en tablets is onderdeel van de overname. Overigens verandertt er voor consumenten weinig, want Ziggo en UPC blijven het kanaal doorgeven. Sony en Liberty Global hebben niet bekendgemaakt hoeveel er voor Film1 is betaald.

Gerelateerde berichten

High End Munchen - 2017 (21)

High-end München 2017 Beursverslag – deel 1

Mei 2017, het high-end evenement van 2017 dient zich wederom aan; high-end München. Na deze eerste beursdag kunnen we vaststellen dat de thema’s van vorig jaar zich dit jaar eveneens doorzetten. Natuurlijk is het onderwerp vinyl weer ruim vertegenwoordigd. Niet zo overweldigend als we dit in 2016 hebben ervaren, maar zowel het aanbod van draaitafels, […]

Cornered

ISE 2018 – Interview Cornered Audio

We hebben op ISE 2018 heel wat audiofabrikanten kunnen bezoeken. Uiteraard hebben we ook wat mensen voor de camera gesleept. Onder andere Hans V Madsen van Cornered Audio. Een interessant merk met luidsprekers die speciaal voor hoeken zijn gemaakt. Hij heeft een nieuwe CI-lijn die niet alleen de instap wat lager maakt, maar ook tegen […]

Geef een reactie