web analytics

PS Audio komt met BHK Signature 250 eindversterker

PS Audio

PS Audio heeft de BHK Signature 250 aangekondigd. Het Amerikaanse hifimerk demonstreert deze eindversterker voor het eerst tijdens een elektronicabeurs aankomend weekend in Canada. Vanaf mei is het product voor consumenten verkrijgbaar.

Begin dit jaar lieten de Amerikanen al een prototypePS Audio BHK Signature 250 zien van deze stereoversterker op de CES-beurs in Las vegas. De makers hebben het apparaat onder meer voorzien van MOSFET-circuits en vacuümbuizen. Deze eindversterker levert een vermogen van 250 watt per kanaal bij 8 Ohm en 400 watt per kanaal bij 4 Ohm. Onder de naam BHK Signature 300 verschijnt er ook een monoblock-variant op de markt. Tijdens de Montreal Audio Show heeft PS Audio twee testopstellingen klaarstaan om de BHK Signature 250 te demonstreren.

Gerelateerde berichten

Synology brengt DS2015xs en DS3615xs uit

De Taiwanese NAS-bouwer Synology zet twee omvangrijke opslagstations in de etalage. De DS2015xs heeft plek voor acht schijven, terwijl de DS3615xs maar liefst twaalf schijven kan herbergen. Voor louter streamingsdoeleinden zijn beide systemen overigens iets te veel van het goede. Toch willen we de details van deze krachtpatsers u niet onthouden.

Geef een reactie