web analytics

PS Audio komt met BHK Signature 250 eindversterker

PS Audio

PS Audio heeft de BHK Signature 250 aangekondigd. Het Amerikaanse hifimerk demonstreert deze eindversterker voor het eerst tijdens een elektronicabeurs aankomend weekend in Canada. Vanaf mei is het product voor consumenten verkrijgbaar.

Begin dit jaar lieten de Amerikanen al een prototypePS Audio BHK Signature 250 zien van deze stereoversterker op de CES-beurs in Las vegas. De makers hebben het apparaat onder meer voorzien van MOSFET-circuits en vacuümbuizen. Deze eindversterker levert een vermogen van 250 watt per kanaal bij 8 Ohm en 400 watt per kanaal bij 4 Ohm. Onder de naam BHK Signature 300 verschijnt er ook een monoblock-variant op de markt. Tijdens de Montreal Audio Show heeft PS Audio twee testopstellingen klaarstaan om de BHK Signature 250 te demonstreren.

Gerelateerde berichten

Sonos SUB front

Sonos gaat dieper en lager dan ooit

NIEUWS – Voor mensen die een intense en diepgaande muziekbeleving verlangen, zonder daarbij concessies te willen te doen wat betreft de indeling en inrichting van hun leefomgeving, komt Sonos binnenkort met de SUB. Een draadloze SUB zelfs.

Geef een reactie