web analytics

Paul McCartney in Ziggo Dome

Ziggo Dome

De wereldberoemde ex-beatle Paul McCartney geeft een optreden in ons land. Waar de Brit drie jaar geleden koos voor een optreden in Ahoy Rotterdam, is op 7 juni de Amsterdamse Ziggo Dome aan de beurt.

Het concert in de Ziggo Dome behoort tot de Out There-tournee die anderhalfjaar al van start is gegaan. Inmiddels heeft Sir Paul deze tour 64 concerten gegeven in twaalf landen. De 72-jarige Brit plakt daar graag nog negen optredens aan vast, waaronder die van 7 juni in de Ziggo Dome. De grootste hits uit zijn vijftigjarige oeuvre zullen de revue passeren. Daarnaast zal de setlist ook bestaan uit recenter materiaal. Paul McCartney heeft gekozen voor een omvangrijke concertproductie met enorme schermen, lasers en vuurwerk. De kaartverkoop begint vrijdag 13 maart om 10.00 uur. De ticketprijzen variëren van 85 tot 129 euro exclusief servicekosten.

Gerelateerde berichten

Akiko Audio verkoopt Aktyna-luidsprekervoetjes

Bij een set fraaie luidsprekers horen natuurlijk ook fatsoenlijke voetjes. Met normale viltjes of spikes belanden er via de vloer evengoed ongewenste trillingen in de luisterruimte. Akiko Audio maakt korte metten met dit probleem door sinds kort speciale Aktyna-voetjes aan te bieden. Hebt u het gevoel dat uw luidsprekers de luisterruimte vullen met een laag […]

Geef een reactie