web analytics

JBL Response in-ear hoofdtelefoon met bewegingssensor aankomende zomer beschikbaar

De JBL Response ziet er op het eerste gezicht uit als een normale in-ear-hoofdtelefoon. Niets is minder waar, want de fabrikant heeft dit exemplaar uitgerust met een bewegingssensor.

JBL Response (2)Het is niet altijd even gemakkelijk om op een hoofdtelefoon blindelings piepkleine bedieningstoetsen te vinden. JBL heeft daar iets op bedacht. In plaats van kleine knopjes heeft de JBL Response namelijk een bewegingssensor. Via zwaaibewegingen langs het oor kunt u audio afspelen, pauzeren, langs nummers skippen en telefoongesprekken beantwoorden. Hiermee is deze in-ear-hoofdtelefoon vooral interessant voor sporters. Via bluetooth heeft de JBL Response een speeltijd van acht uur.

Design

JBL heeft de Response voorzien van een sportief uiterlijk. Hierbij is gekozen voor een stevig ontwerp waarbij de in-ears volgens de fabrikant niet snel uit de oren vallen tijden zware inspanningen. Verder zijn de oordopjes zweetbestendig en is het snoer reflecterend. Ideaal wanneer u regelmatig hardloopt in het donker! JBL brengt de response uit in vier kleuren, namelijk rood, blauw, groen en zwart. De Response is vanaf aankomende zomer beschikbaar tegen een adviesprijs van 149 euro.

Gerelateerde berichten

NAD T 787 A/V Surround Sound Receiver

NAD presenteert de T 787 A/V Receiver

NIEUWS – De stroom aan de ontwikkelingen en nieuwe standaarden in het segment van de A/V receivers is niet te stoppen. Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, EARS (Enhanced Ambient Recovery System) surround mode, HDMI 1.4a, 3D, etc. Verkoop dat maar eens als fabrikant aan je doelgroep als er nog maar kort geleden een nieuwe […]

Geef een reactie