web analytics

JBL GO: spotgoedkope bluetooth-speaker

Wie weinig geld over heeft voor een bluetooth-speaker, kan de JBL GO overwegen. Dit product ligt eind maart in de winkelschappen voor een prijskaartje van 29,95 euro.

JBL GODe JBL GO heeft zeer bescheiden afmetingen, namelijk 68,3 x 82,7 x 30,8 millimeter. Zoals de naam al doet vermoeden, zet JBL met dit product in op mensen die vaak onderweg zijn. Naast bluetooth lukt het ook om apparaten met een snoertje aan te sluiten op de aux-ingang. De fabrikant claimt dat de accu maximaal vijf uur muziek kan afspelen.

Kleurrijke speaker

JBL heeft ervoor gekozen om de GO in maar liefst acht verschillende kleuren uit te brengen. Geïnteresseerden hebben keuze uit een zwarte, rode, oranje, roze, grijze, blauwe, gele of groene uitvoering. Naast muziek afspelen is het ook mogelijk om inkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Het product is eind deze maand beschikbaar voor 29,95 euro.

Gerelateerde berichten

Spotify nu ook op Squeezebox

Tot voor kort was Spotify-integratie alleen mogelijk bij een Sonos-systeem. Heel leuk voor bezitters van een Sonos natuurlijk. Vanaf nu is er een beta-applicatie beschikbaar voor de Squeezebox Touch en Squeezebox Radio. Of de applicatie ook voor de Classic en Duet beschikbaar komt, is nog maar de vraag, aan het persbericht te zien, want die […]

Apple iPhone 5S

‘iPhone 5S en goedkopere iPhone komen eraan’

Als we de geruchten van Apple-analisten mogen geloven, dan komt de iPhone 5S aan het begin van de zomer op de markt. Tevens verwacht men ook dat er een minder dure iPhone zal komen. Dat wil zeggen kwalitatief op het niveau dat we van Apple gewend zijn, echter uitgevoerd met minder mogelijkheden.

Geef een reactie