JBL GO: spotgoedkope bluetooth-speaker

Wie weinig geld over heeft voor een bluetooth-speaker, kan de JBL GO overwegen. Dit product ligt eind maart in de winkelschappen voor een prijskaartje van 29,95 euro.

JBL GODe JBL GO heeft zeer bescheiden afmetingen, namelijk 68,3 x 82,7 x 30,8 millimeter. Zoals de naam al doet vermoeden, zet JBL met dit product in op mensen die vaak onderweg zijn. Naast bluetooth lukt het ook om apparaten met een snoertje aan te sluiten op de aux-ingang. De fabrikant claimt dat de accu maximaal vijf uur muziek kan afspelen.

Kleurrijke speaker

JBL heeft ervoor gekozen om de GO in maar liefst acht verschillende kleuren uit te brengen. Geïnteresseerden hebben keuze uit een zwarte, rode, oranje, roze, grijze, blauwe, gele of groene uitvoering. Naast muziek afspelen is het ook mogelijk om inkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Het product is eind deze maand beschikbaar voor 29,95 euro.

Gerelateerde berichten

Monitor Audio Soundbar ASB-2

Monitor Audio zet ASB-2 Soundbar in de markt

De nieuwe ASB-2 Soundbar van Monitor Audio heeft een 5-kanaals audiosysteem in huis. Het is de bedoeling dat gebruikers het apparaat boven of onder de televisie monteren. Volgens de fabrikant functioneert de soundbar daarmee als centrale audio-hub voor alle afspeelapparatuur.

Geef een reactie